Ko so otroci odraščali, so začeli spati pri babici

 Globoka polnočna tišina. Nekje v daljavi so tišino razdirali zvoki lajanja psov. Tudi v takšni situaciji so vsi ljudje trdno spali v naročju spanja.


Če je bil kdo buden, je bila to Sheela. Ni mogel spati, tudi če bi hotel. Ravi je spal v bližini.


Sheela se je jezila na Ravija, ker je ostal tam. Bila je budna, oni pa so spali v rjuhah. Od Sheeline poroke z Ravijem je minilo 15 let. Postala je mati sina in hčerke.


Kakšni so bili dnevi pred poroko. V mrzlih zimskih nočeh sta spala v isti odeji, oprijeta drug drugega. Ni bilo strahu pred nikomer, nikogar ni bilo reči. Res je, takrat je bila v mladih srcih napetost.


Sheela je za Ravija takrat slišala, da je, ko je bil samec, do polnoči ogovarjal s prijatelji.


Potem je Ravijeva mama vsak dan odpirala vrata in grajala z besedami: 'Vsak dan, ko prideš pozno, ti ne pusti niti spati. Poroči se zdaj, potem bo vrata odprla le tvoja družina.Ravi je namesto odgovora dražil mamo s smehom.

Read more

http://trishadehradun.in/
http://akankshagurgaon.in/
http://callgirlsinharidwar.com/
http://callgirlsinpunee.in/
https://muskangirlsdwarka.in/
http://callgirlsmanali.com/

Takoj, ko se je Sheela poročila z Ravijem, se je prijateljstvo s prijatelji prekinilo. Ko je padla noč, se mu je Ravi približal in postal suženj njegovega telesa. Kot vrtinec bi padel nanj. V tistih časih je bila tudi roža. Toda po enem letu zakona, ko se je rodil sin, je napetost zagotovo popustila.


Postopoma se ta del telesa ni končal, a v mislih je bil čuden strah, da bi se lahko zbudili otroci, ki spijo v bližini. Ko so otroci odraščali, so začeli spati pri babici.



Tudi zdaj otroci spijo pri babici, vendar Ravi nima enake vleke proti Sheeli, kot je bila nekoč. Recimo, da je Ravi v upadanju starosti, ko pa moška starost doseže 40 let, se ne imenuje star.


Sheela je ležala na postelji in je razmišljala: 'V tej noči ni nikogar med nama, zakaj pa se z njune strani ne premika? Vpijem, ko ležim na postelji, a ti ljudje ne morejo razumeti moje želje.


»V tistih dneh, ko tega nisem hotel, so to počeli na silo. Danes med nama možem in ženo ni zidu, zakaj pa se ne bi zbližala?'


Sheela ni le poslušala, ampak je tudi videla veliko takih primerov, da moški, pri katerem se ženska želja ne izpolni, potem ta ženska natika drugega moškega in jih topi s svojimi lepimi deli. Zakaj je potem človek v Raviju mrtev?

Read more

https://escortsindwarkaa.in/
http://rishikeshgirls.in/
http://shipranoida.in/
https://callgirlsandheri.in/
https://girlsingurgaon.in/
https://girlsinindirapuram.com/

Toda zakaj si tudi Sheela ne more upati k njemu? Zakaj ne stopi v njihovo posteljo? Kakšna je tančica med njima, ki je ne more prestopiti?



Potem se je Sheela nekaj odločila in na silo vstopila v Ravijevo čadar. Čez nekaj časa se je ogrel, a Ravi je še vedno brezskrbno spal. Tako globoko spi, da ni skrbi.


Sheela je Ravija nežno stresla. V neprespanem spanju je Ravi rekel: "Sheela, prosim, pusti me spati."



"Ne morem spati," je rekla Sheela.


"Pusti me, da spim. Ti poskušaj spati. Zaspal boš,« je mrmral Ravi v spanju in potem, ko se je obrnil na bok, je spet zaspal.

Read  more

http://mumbaimodels.org/
https://callgirlgurgaon.in/
https://callgirlrishikesh.in/
https://callgirlharidwar.in/
https://callgirlujjain.in/
https://callgirlsaket.in/

Sheela jih je poskušala zbuditi, a se niso zbudili. Potem je Sheela jezna legla v svojo posteljo, a spanec je šel daleč stran od njenih oči.


Sheela se zjutraj ni zbudila, ko je sonce vzšlo. Tudi njena tašča je bila prestrašena. Ravi je bil najbolj živčen od vseh.


Mati je prišla k Raviju in rekla: »Poglej Ravi, snaha se še ni zbudila. Ali ni zbolel?"


Ravi je hitel proti spalnici. Videl sem, da Sheela trdno spi. Stresel jo je in rekel: "Sheila, zbudi se."


»Ne pusti me spati, zakaj se mučiš?« je v spanju mrmrala Sheela.


Ravi se je razjezil in mu polil kozarec vode na obraz. Sheela je panično vstala in jezno rekla: "Zakaj mi nisi pustil spati? Nisem spal vso noč. Spanec je prišel takoj zjutraj in ti si se zbudil.


"Poglej, kako je jutro?" je zavpil Ravi, nato pa je vstala in si drgnila oči, Sheela je rekla: "Ti sam spiš tako, da tudi če se ponoči zbudiš, ne vstaneš in me ne zbudiš ," je rekel. Vstopil v kopalnico. Ni šlo za eno noč. Bilo je skoraj vsako noč, a zakaj Ravi ni imel enakega vzdušja kot prej? Ali pa mu je napolnilo srce? Slišati je tudi, da moški, katerega srce je polno njegove ženske, potem postane njegov razteg na drugi strani. Nekje celo Ravi... Ne, njihov Ravi ni takšen.

Read  more

https://singledate.in/
https://callgirlmussooriee.in/
https://callgirlharidwarr.in/
http://www.callgirlsudaipur.in/
https://callgirlsodala.in/


Slišati je, da ima Madhuri, žena Jamne Prasada iz Mahalleja, afero s svojim sosedom Arunom. Ta beseda se je razširila po celotni palači. Tudi Jamna Prasad je vedel, a je bil včasih tiho.


Razširila se je nočna tišina. Ravi in ​​Sheela sta bila v postelji. Nosil je rjuho. Ravi je rekel: "Danes me je malo zeblo."


»A tudi v tem mrazu kar naprej spiš s prodajo konj, kolikokrat te zbudim, še kje se zbudiš. V takšni situaciji, tudi če tat vstopi, ne boste vedeli. Zakaj spiš tako globoko?


"Zdaj prihaja starost, Sheela."


"Starost prihaja ali je tvoj um zdaj poln mene?"

Comments